Ruilen en retourneren

Alle artikelen kunnen binnen 14 dagen gefrankeerd worden teruggezonden naar Fotowereld (Filmloods is onderdeel van Fotowereld) of in de winkel worden teruggebracht. Artikelen kunnen alleen worden geretourneerd in onbeschadigde en ongebruikte staat.

Indien je een artikel wilt ruilen neemt Fotowereld de kosten voor het toesturen van je nieuwe bestelling voor haar rekening. Omruilen is dus gratis.

In geval van retourneren vergoedt Fotowereld de aankoopprijs van het product. Terugbetaling zal plaatsvinden binnen 7 dagen middels bankoverschrijving. Na het verstrijken van de 14 dagen wordt de koopovereenkomst een feit.

Het kan voorkomen dat je per ongeluk een ander artikel ontvangt. Het artikel wordt dan kosteloos omgeruild voor het oorspronkelijk bestelde artikel, mits voorradig.

Belangrijke mededeling
Vanwege het Corona virus kan het zijn dat onze winkel afwijkende openingstijden heeft. Mede hierdoor kan het zijn dat bestellingen langer op zich laten wachten, wij vragen u hiervoor begrip en geduld te hebben. Wij proberen elke bestelling zo snel als mogelijk te verwerken. Wij vragen u dan ook om zoveel mogelijk uw fotowerk / foto-opdrachten online te bestellen en zo min mogelijk fysiek naar de winkel te komen. Het meeste fotowerk kunnen wij ook per post naar u toe zenden.
X
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial