Bestellen via de mail

Wilt u foto’s laten afdrukken, dan kunt u de bestanden naar ons mailen.
Gebruik daarvoor dit email adres: info@fotowereld.com

Vermeld u aub het volgende bij uw bestelling:

  1. Welke maat u de foto’s afgedrukt wilt hebben. Het standaard formaat voor afdrukken is 10×15 cm (klik hier voor een lijst met andere veel voorkomende maten).
  2. Hoe vaak de foto’s moeten worden afgedrukt.
  3. Of u de foto ‘fit in’ of ‘fill in’ afgedrukt wilt hebben. Wilt u dat de hele foto wordt afgedrukt, schrijf er dan bij ‘fit in’. Hierdoor kunnen er wel witte randen ontstaan.Heeft u liever geen witte randen, kies dan voor ‘fill in’. De foto wordt dan beeldvullend geprint. Hierdoor kan het zijn dat in bepaalde maten een stukje van de foto verloren gaat (deze optie wordt vaak gekozen als de foto moet worden ingelijst).
  4. Of u de foto’s op glanzend of mat papier afgedrukt wilt hebben.
    Bijvoorbeeld: ‘Alles 2x op 10×15 fit in glans’

U ontvangt altijd een berichtje van ons terug waarin staat wanneer de afdrukken klaar liggen. Normaliter is dat dezelfde dag nog. Heeft u vragen? Bel ons gerust op 030-2322085.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Helaas is onze winkel ivm de lockdown gesloten, maar niet getreurd, onze webshop en foto-lab blijven open. Op afspraak kunt u uw bestelling bij ons komen ophalen. Heeft u een officiële pasfoto nodig, dat kan! Maar maak wel vooraf een afspraak. Om een afspraak te maken kunt u ons bellen op 030-23 22 085
Holler Box
Uitverkocht We sturen je een mailtje als we dit artikel weer op voorraad hebben.