Bestellen via de mail

Wilt u foto’s laten afdrukken, dan kunt u de bestanden naar ons mailen.
Gebruik daarvoor dit email adres: info@fotowereld.com

Vermeld u aub het volgende bij uw bestelling:

  1. Welke maat u de foto’s afgedrukt wilt hebben. Het standaard formaat voor afdrukken is 10×15 cm (klik hier voor een lijst met andere veel voorkomende maten).
  2. Hoe vaak de foto’s moeten worden afgedrukt.
  3. Of u de foto ‘fit in’ of ‘fill in’ afgedrukt wilt hebben. Wilt u dat de hele foto wordt afgedrukt, schrijf er dan bij ‘fit in’. Hierdoor kunnen er wel witte randen ontstaan.Heeft u liever geen witte randen, kies dan voor ‘fill in’. De foto wordt dan beeldvullend geprint. Hierdoor kan het zijn dat in bepaalde maten een stukje van de foto verloren gaat (deze optie wordt vaak gekozen als de foto moet worden ingelijst).
  4. Of u de foto’s op glanzend of mat papier afgedrukt wilt hebben.
    Bijvoorbeeld: ‘Alles 2x op 10×15 fit in glans’

U ontvangt altijd een berichtje van ons terug waarin staat wanneer de afdrukken klaar liggen. Normaliter is dat dezelfde dag nog. Heeft u vragen? Bel ons gerust op 030-2322085.

Belangrijke mededeling
Vanwege het Corona virus kan het zijn dat onze winkel afwijkende openingstijden heeft. Mede hierdoor kan het zijn dat bestellingen langer op zich laten wachten, wij vragen u hiervoor begrip en geduld te hebben. Wij proberen elke bestelling zo snel als mogelijk te verwerken. Wij vragen u dan ook om zoveel mogelijk uw fotowerk / foto-opdrachten online te bestellen en zo min mogelijk fysiek naar de winkel te komen. Het meeste fotowerk kunnen wij ook per post naar u toe zenden.
X
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial