Foto’s afdrukken

Klik hier om uw foto’s te bestellen

 

Op onze website kunt u eenvoudig foto’s bestellen via de computer, iPad, of smartphone. Hiervoor maken wij gebruik van WeTransfer (zie bovenstaande link).
N.B.: (Bij het gebruik van een iPad of smartphone zult u bij het openen van de WeTransfer pagina even moeten aangeven dat u hem wil openen als desktop versie)

U ontvangt altijd een berichtje van ons terug waarin staat wanneer de afdrukken klaar liggen. Dit is meestal dezelfde dag nog. Na het ontvangen van de bevestiging kunt u de foto’s in de winkel ophalen. U kunt er ook voor kiezen de foto’s thuis te laten sturen.

Wilt u de foto’s opgestuurd hebben? Beschrijf dit dan tijdens het bestellen, samen met uw adres, in het opmerkingen vakje. U krijgt vervolgens een iDeal betaal-link doorgestuurd. Zodra de betaling is gedaan nemen wij uw bestelling in behandeling.

 

 

Belangrijke mededeling
Vanwege het Corona virus kan het zijn dat onze winkel afwijkende openingstijden heeft. Mede hierdoor kan het zijn dat bestellingen langer op zich laten wachten, wij vragen u hiervoor begrip en geduld te hebben. Wij proberen elke bestelling zo snel als mogelijk te verwerken. Wij vragen u dan ook om zoveel mogelijk uw fotowerk / foto-opdrachten online te bestellen en zo min mogelijk fysiek naar de winkel te komen. Het meeste fotowerk kunnen wij ook per post naar u toe zenden.
X
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial